Huize Erica - Huizen (1986).

Carnaval bij de Klub Lange Mensen (KLM). Frank Meester op toetsen. Bij de Klub Lange Mensen leek zelfs Erik klein. Lang haar was de mode... Dit moet haast wel "Bloody Mary" zijn geweest... Voor een gestreepte broek moet je bij Niek zijn. Voor je het weet zingt er een zangeres mee. Verzoekje: "Een beetje geld voor een beetje liefde". Haar kleding was hierop geheel aangepast. Meer geld, meer liefde. Deze is voor het inschieten. Het te sjouwen materiaal Mijn setup in die tijd: Kitty Hawk buizenversterker, zelfgebouwd effectpedaal (van een oud stalen toetsenbord van een computerterminal). Het geheel staat op een TV-poot. Let op de oude H-H bandecho op de voet van de TV-poot. Jeugdsentiment!


 

Koninginnedag, 30 april 1985 - Muziektent Blaricum

Koninginnedag in Blaricum Spelen in de muziektent Linda Pelzer als zangeres.


 

November 1988 - De Loo in Coevorden, optreden met Jan & Zwaan

November 1988 - Begeleiden van Jan en Zwaan in café De Loo in Coevorden. Jan & Zwaan werden door ons steevast Kees & Eend genoemd. Op de avond zelf moesten we behoorlijk op onze woorden letten. Tussen Niek en Zwaan bloeide iets moois op. John speelde consequent één valse noot. Hij maakte daar ook nog eens een hele show van. Barend & Arend, Guus en Mus, Arie en Kanarie en ga zo maar door... Spelen vanaf bladmuziek is nooit mijn sterkste kant geweest. Erik ging wat te snel. Hij walste zogezegd over ze heen.


 

Het Loo-lied, onze carnavalskraker

De voorkant van de single "Het Loo-lied". De B-kant, "Uierzalf is het medicijn".


 

Niek als hij geen België van Het Goede Doel mocht spelen... Gewoon, een standaard bruiloften en partijenbandje... Inmiddels op een zwarte Gibson Les Paul Custom gaan spelen. Rechtstreeks door een Roland GP-16 een stereo Inkel eindversterker in. Twee Ramsa speakers als monitor. Het is met John nooit meer helemaal goedgekomen...


Home